Bootcamps

Een bootcamp bestaat bij Rain uit een pittige combinatie van HIIT (High Intensity Interval Training) en pads training (kickboks combi’s met handschoenen en/of pads). Met aan het eind altijd een verrassing zodat je alles uit je training haalt. Rains bootcamps zijn altijd in groepsverband, met deelnemers van verschillende niveaus. Daarom kan iedereen meedoen!

Het voordeel van trainen met mensen van verschillende niveaus is dat je jezelf extra kunt uitdagen. Door mee te gaan in de flow van de deelnemers die misschien net even wat harder gaan dan jij, kun jij nog meer uit jezelf halen. Win-win!

Bootcamps zijn altijd in Rain style: lekker buiten of in een zaal met vette muziek en een relaxte vibe. Rain wisselt graag af. Sure, we komen om te trainen en gaan er ook keihard voor, maar fun en plezier staan tijdens de bootcamps van Rain altijd centraal. 

Zin gekregen om een bootcamp te volgen bij Rain? Bootcamps kunnen eenmalig afgenomen worden, wil je vaker komen dan neem je gewoon een strippenkaart.

 

Reacties van deelnemers:

Denise – Irene geeft goede begeleiding en persoonlijk advies. Weet je goed te motiveren en uit te dagen, met gevarieerde trainingen.

Ramona – Ik wilde iets doen waar ik niet op uitgekeken raak. Volledig uit mijn comfortzone heeft Irene als PT mij gemotiveerd en geinspireerd. De PT trainingen en Bootcamps zijn afwisselend, gezellig en pushed mij tot 'a stronger version of myself'. Wat een topwijf en professionaliteit!

Karin – Rain is een super leuke, motiverende en inspirerende trainer. Geen training is hetzelfde en ze laat je net altijd dat beetje extra doen, waarvan je niet wist dat je het in je had!