Reactie plaatsen

Reacties

Brenda
3 jaar geleden

Tijdens Corona bij Irene getraind zij geeft o.a. full body training via zoom, leuke gevarieerde lessen met Kettlebelt 30 minuten , 3 keer per week! Het verveeld niet iedere keer wat anders! Leuke enthousiaste groep, ik zou zeggen neem contact op om het zelf te ervaren dank je wel Irene !!!

Denise
3 jaar geleden

Correctie... 3x in de week intensieve kettlebell training!
X Denise

Denise
3 jaar geleden

Ik ben een fanatiek sporter. Mijn passie had ik met het kickboksen gevonden. Maar door de Corona moest ik wat anders vinden. Dat werd de 3 wekelijkse online trainingen met de Kettlebell bij Irene. Een full body training in 30 minuten en dit gewoon thuis. Hoe geweldig is dit! Makkelijk te combineren met werk en met een super leuke groep! Ik ben helemaal blij. Thxxx Irene! Denise🤛🏻👊🏻🤜🏻

Remaya
3 jaar geleden

Rain is een lieve badass van een PT. Ze straalt rust uit, legt haar leuke, effectieve oefeningen erg goed uit en corrigeert waar nodig. Ik ben fan. Dank je wel mooi mens🙏🏾

Ramona
4 jaar geleden

Quarantaine kettlebel!! Via ‘houseparty’ 3x in de week extra fit kunnen blijven in de ‘Corona intelligent lockdown’. Mooi initiatief, goed oefeningen en de groep werd steeds groter. Amazing energy through your screen. Dankjewel Irene. Geen coronakilo’s, juist fitter en gemotiveerder om door te gaan.

Carlos
4 jaar geleden

Online training van Rain was perfect
Ik bouwde rustig me conditie weer op dankzij haar training 💪🏻💪🏻💪🏻

Denise
4 jaar geleden

Wat een geweldige oplossing, de online trainingen van Train like Rain in de coronacrisis. Goede en afwisselende trainingen met altijd leuke groepen!
Juist in deze tijd is sporten belangrijk.

Denise
5 jaar geleden

Irene geeft goede begeleiding en persoonlijk advies. Weet je goed te motiveren en uit te dagen, met gevarieerde trainingen.

Karin
5 jaar geleden

Rain is een super leuke, motiverende en inspirerende trainer. Geen training is hetzelfde en ze laat je net altijd dat beetje extra doen, waarvan je niet wist dat je het in je had!

Ramona
5 jaar geleden

Ik wilde iets doen waar ik niet op uitgekeken raak. Volledig uit mijn comfortzone heeft Irene als PT mij gemotiveerd en geinspireerd. De PT trainingen en Bootcapms zijn afwisselend, gezellig en pushed mij tot 'a stronger version of myself'. Wat een topwijf en professionaliteit!

Rating: 5 sterren
2 stemmen