Reactie plaatsen

Reacties

Ramona
8 dagen geleden

Quarantaine kettlebel!! Via ‘houseparty’ 3x in de week extra fit kunnen blijven in de ‘Corona intelligent lockdown’. Mooi initiatief, goed oefeningen en de groep werd steeds groter. Amazing energy through your screen. Dankjewel Irene. Geen coronakilo’s, juist fitter en gemotiveerder om door te gaan.

Carlos
20 dagen geleden

Online training van Rain was perfect
Ik bouwde rustig me conditie weer op dankzij haar training 💪🏻💪🏻💪🏻

Denise
6 maanden geleden

Wat een geweldige oplossing, de online trainingen van Train like Rain in de coronacrisis. Goede en afwisselende trainingen met altijd leuke groepen!
Juist in deze tijd is sporten belangrijk.

Denise
11 maanden geleden

Irene geeft goede begeleiding en persoonlijk advies. Weet je goed te motiveren en uit te dagen, met gevarieerde trainingen.

Karin
11 maanden geleden

Rain is een super leuke, motiverende en inspirerende trainer. Geen training is hetzelfde en ze laat je net altijd dat beetje extra doen, waarvan je niet wist dat je het in je had!

Ramona
11 maanden geleden

Ik wilde iets doen waar ik niet op uitgekeken raak. Volledig uit mijn comfortzone heeft Irene als PT mij gemotiveerd en geinspireerd. De PT trainingen en Bootcapms zijn afwisselend, gezellig en pushed mij tot 'a stronger version of myself'. Wat een topwijf en professionaliteit!

Rating: 5 sterren
1 stem